Secretary’s Cup 2019

Secretary’s Cup – 30 mars, 2019

Körsbärsträden blommade på Golf de L’Empereur när 22 Golf Club Suédois spelare gav sig ut för att tävla om bra placeringar i Secretary’s Cup på årets vackraste dag. Efter tävlingen samlades vi i vårsolen på terrassen för att diskutera dagens runda och prisutdelning. Jovisst, vi hade fått in många bra resultat. Vinnare av Secretary’s Cup 2019 blev Anders Emanuel på 36 poäng följd av Lars-Ove Roos på 2:a plats med 35 poäng. Adrian Cunningham hade också 35 poäng, men något högre handicap och kom därmed på 3:e plats.
Camilla Söderlund var närmast flagg av alla spelare på hål 11 och vann klart Nearest to Pin tävlingen. Anna-Karin Gustavsson slog långt och vann Longest Drive tävlingen för damer. Bland herrarna var det Henrik Huitfeldt, som vann Longest Drive. Han slog långt under hela rundan och på hål 18-par 4-296 meter var han bara 3 meter från att nå green från tee.
Grattis till alla pristagare och tack för ännu en underbar Golf Club Suédois dag!

Hur man svingar för att vinna dagens tävling eller få dagens längsta drive! (Henrik Huitfeldt och Anders Emanuel)