KM / Lilla KM 2018

Vi var 8 herrar som gick ut en molnig morgon, den 7 oktober,  på Golf de Falnuée i en slagtävling på 18 hål för att kämpa om att vinna klubbmästerskapet 2018. Det blev en mycket jämn tävling och efter omräkning kunde vi utse dagens segrare. Vi gratulerar Johan Bergström Ring, som vann med 93 slag. Dick Fraser kom tätt efter på andra plats med lika många slag, men något fler slag på de sista 9 hålen. Hans Iredahl slog sig in på tredje plats med 95 slag. Hans lyckades även komma närmast flagg på 15:e hålet och vann därmed Nearest to Pin priset. Under de sista hålen kom solen & värmen tillbaka och prisutdelning och lunch avnjöts i skönt väder på Golf de Falnuées terrass.
Lilla KM
Fyra damer spelade poängbogey över 18 hål och även i denna tävling blev det mycket jämnt med bra resultat. Elina Yrgård följde upp sin vinst i Folkebo Cup med att återigen ta hem första platsen. Den här gången på fina 35 poäng. Dick och Margareta Fraser inspirerade varandra till bra spel och även Margareta tog hem en andra plats i damtävlingen. Hon hade lika många poäng som Elina, men något högre handicap. Agneta Iredahl ville inte heller vara sämre än sin make och kom även hon på tredje plats med 27 poäng.
Henriette Nesheim var närmast flagg på ett svårspelat hål 15 och vann Nearest to Pin priset.
Tack för en trevlig dag och grattis till alla pristagare och deltagare, som alla kämpade väl.

Hans & Dick på bananHenrik på bananKM 2018 lunchJohan - segrareElina - segrareDick - andra platsHenriette - nearestHans - nearest (av långest...i konkurrens med Dick & Dan)