Glöggpokalen 2021

Lördagen den 13 november träffades 22 glada och pigga spelare på Pierpont. I vanlig ordning hade vi en shotgun-start kl 10, dvs alla startade samtidigt. Lite regn hängde i luften och det blev spridda skurar men ingen hängde läpp. För att vara novembergolf i Belgien var vädret toppen!. På 10:ans tee serverades glögg och pepparkakor, enligt vissa en bra kick, det gav nya friska tag. Vi kom in till gemensam lunch och åt Pierponts hamburgare som smakade gott ihop med årsmötet som hölls under tiden.

 

 

Prisutdelningen blev enbart till dagens tävling då Sellgren Valentin och Eldon Thule inte var färdigspelade och därför var inte Order Of Merit klar. Men dagens scorer var bra! Bäst av alla var John Kostet på 36p tätt följs av Anthon Gustavsson på 34p. Robin Curry-Lindahl kom in på 32p ihop med ytterligare 3 spelare men knep 3:e platsen tack vare  lägst hcp.

  1. John Kostet 36p
  2. Anthon Gustavsson 34p
  3. Robin Curry-Lindahl 32p
Glöggpokal vinnare 2021 John Kostet
Andra plats Anthon Gustavsson

 

3:a Robin Curry-Lindahl

 

 

 

 

 

 

 

Längsta drive herrar slogs av vinnaren John och damernas av Anna-Karin Gustavsson.

Närmast på hål 4 var Lars-Ove Roos och vår nya medlem Lisa Duraffourd var närmast på hål 9. Hål 9 var inte officiellt tänkt att ingå i tävlingen men då en skylt satt där slog Lisa nära och bra så naturligtvis blev det ett pris där också.

Det blev inte bara de bästa scorerna som fick någon utdelning, det var tombola på tidigare modeller av våra tröjor. Många glada miner där!

Under den gemensamma lunchen välkomnade vi även vår nya ordförande Henrik Huitfeldt och vi tackade av trotjänarna Lars-Ove Roos (ordförande sedan 2019) och Bitte Johansson som lämnar Belgien och därmed även styrelseuppdrag i GCS.

Tack Lars-Ove!!
Tack Bitte!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu är det kanske dags att putsa av klubborna för vintern men glöm inte vår nästa tävling, Kick-Off 13 mars 2022 på Pierpont och spana in spelprogrammet som helhet för nästa säsong!

Anna-Karin och Bo