Glöggpokalen 2017

 Årets sista tävling spelades i ett höstväder då glöggen smakar som bäst. Lite små-ruggigt med en och annan regnskur men annars ett härligt golfväder. Pierpont höll som vanligt hög standard denna tiden på året. Kul att denna tävlingen drar så många deltagare. Vi var 19 spelare som slog ut samtidigt kl 10.04, det gjorde att vi alla kunde äta gemensam lunch.

Vinnare blev Henrik Loserius på 36p. Tätt följd av tvåan Lars-Ove Roos och trean Hans Skeppner på 35p. Längsta drive damer slogs av Anna-Karin, en knapp meter längre än Camilla! Kenneth Källström var den av herrarna som kom längst fram på fairway. Camilla hade däremot bäst precision och hamnade närmast hål.

Lunchen hölls ihop med årsmötet. Klubben har god ekonomi, styrelsen fortsätter i befintligt skick förutom Rasmus och Christian som lämnar. Det finns vakanta platser kära medlemmar! Vi är en grupp som har väldigt trevligt ihop så hör gärna av er om intresse finns.

Det delades ut priser till cuperna och Order Of Merit. Eldon Thule vanns av Per Klintstam. I Sellgren-Valentin har finalen fortfarande inte spelats och det är med spänning vi väntar på om det blir paret Thomas eller Nordström som vinner. Duktigast och flitigast av alla medlemmar är Lars-Ove som är en värdig vinnare av Order of Merit. Tyvärr blev det inget KM i år på grund av för få deltagare. Vi har därför beslutat att spela 18 hål istället för 36 hål på nästa KM,2018. Förhoppningsvis drar det fler spelare.

Nu är det dags för ett välbehövligt vinteruppehåll. Ställ gärna in klubborna men glöm inte ta ut dem i tid till Kick-Off i mars. Håll utsikt efter spelprogrammet, det blir något färre tävlingar under 2018 men vi hoppas på desto fler deltagare när det gäller.

GCS önskar er en God jul och ett fint Nytt År!

IMG_3933IMG_3932IMG_3937   IMG_393520171111_134132 20171111_130458