Glöggpokalen 2013

Lördagen den 16 november låg Pierpont i tjock dimma och 17 golfare gav sig ut för att kämpa om glöggpokalen. Det tog några timmar innan dimman lättade och vi kunde hitta flaggan igen, men vi var ändå tacksamma över att det inte regnade och över att solen tittade fram. Årets första glögg värmde gott mitt i rundan!

Banan var i ovanligt gott skick för denna årstid, greenerna så gott som perfekta. Lite lerigt här och var dock.

För en glöggolf kom förvånansvärt många in över 30p. Vinnaren slog till med utomordentliga 39p! Grattis till Claes Nordström! Hans bedrifter belönades dessutom med att han får behålla glöggpokalen, eftersom den nu är fulltäckt med namn på vinnare sedan 20 år tillbaka.

På andra plats kom Tord Alkefjärd på 35p – och med det vann han dessutom årets Order of Merit! På tredje plats kom Bo Åmell med 33p.

Nearest pin på 15e kammade Tove Gjessing in, med bara 1,25 kvar till en svårplacerad flagg. Longest drive herrar vann Karl Engelbrektson och damer Anna-Karin Gustavsson. Grattis till er alla!

Vi hade även en trevlig lunch tillsammans samt årsmöte.

Kortfattat beslutades att medlemsavgiften förblir densamma nästa år (35 euro per familj) och att styrelsen för tillfället består av 7 personer i stället för 8 (efter att Fredrik Karlsson har beslutat att lämna sitt uppdrag). Verksamheten gick i år med en vinst på 194 euro och klarar sig därför bra ytterligare ett tag.

Medlemmar flyttar och lämnar därmed klubben. För att hitta nya medlemmar ber vi därför alla att hjälpa till med att sprida budskapet om vår golfklubb så att den kan fortleva med nya deltagare.

Programmet för 2014 hittar ni på vår website. Blockera redan dagarna i er almanacka!

Stort tack till Fredrik Karlsson för allt arbete under sina år i styrelsen och framför allt för den uppskattade och välarrangerade Eclectic-tävlingen. Eclectic kommer att fortsätta under våren även om sponsorn KW Construction inte längre har möljighet att hålla i det. I vår kommer Tord Alkefjärd att vara er värd under dessa sammankomster.

Tack till Jens Jörgensen för arbetet med web-siten och till Magnus Magnusson för hans insats som revisor.

Stort tack till styrelsemedlemmarna för deras engagemang och all den tid de lägger ned för att vår klubb ska kunna bedrivas.

Och tack till er alla som deltar i våra tävlingar och uppskattar att klubben finns!

God Jul! Vi ses igen nästa år, på kick-offen den 16 mars.

mvh

Camilla