Folkebo Scramble 2015

FOLKEBO SCRAMBLE 2015

Lördagen den 19 september spelades årets Folkebo Scramble på Golf de Falnuee. Som vanligt vid denna tävling går man upp när det fortfarande är mörkt, i år lite regn i luften och småruggigt. Vi var 24 spelare som samlades vid drivingrange. Inte ens den gamle man som samlade bollarna var på plats. Efter lite väntan på att få bollar ven snart slagen över rangen. Vid samlingen gicks reglerna igenom, alla möjligheter till missuppfattningar undveks, bananer,choklad o vatten fylldes på och de tappra lagen gav sig ut till respektive hål. Efter ca 4 tim var alla i mål, bra fart i spelet, härligt att det inte var någon väntan. Shotgun är en trevlig tävlingsform då alla kommer in samtidigt och kan ha gemensam skål.

Vi åt en mycket god lunch som i år sponsrades av GCS med prisutdelning därefter. Då vi haft svårt att få ihop lagen i år godkändes två lag som bestod av enbart herrar. Anders Börjesson var strålande vacker i peruk och halsband, allt för att passera som dam!

Resultaten blev efter noggrann räkning då vi i år inte slopat för att få decimaler i resultaten så här:

1 Bitte Johansson, Mikael Linder och Marcus Gustavsson                60,70 / 77 slag

2 Anna-Karin Gustavsson,Rasmus Bäckström och Kjell Clefjord       60,77 / 76 slag

3 Agneta Iredahl, Zara Hallenborg och Scott Young                          61,10 / 81 slag

För er som inte var med vill vi säga att detta är årets trevligaste tävling! Mycket social där alla nivåer bidrar och att spela på Falnuee är alltid kul. Vi får ett varmt mottagande av klubben, de är mycket hjälpsamma och trevlig ambiance i restaurangen. Varmt välkomna nästa år!

Tove och Anna-Karin

 

 

Unknown-5Unknown-3Unknown-2

Unknown-4 Unknownphoto