Glöggpokalen 2023

Söndagen den 12 november var det säsongsavsluting på GCS, och traditionsenligt stod  Glöggpokalen på Pierpont på programmet. Efter veckor av dåligt väder bjöds det dock denna dag på milt och torrt väder utan regn och blåst.

Klockan 09:17 slog alla ut med en smartgun start. För de 15 spelare som gjorde upp om pokalen väntade glögg och pepparkakor vid tee nr 10. När scorekorten kontrollerats efter avklarad runda, stod det klart att vinnare av 2023 års upplaga av Glöggpokalen, mycket passande, är Lars-Ove Roos. Lars-Ove gick in på fina 35p och vann knappt före Tomas Szmida (35p men med högre hcp).  Glöggpokalen var Lars-Oves sista tävling som bosatt i Belgien innan hemflytt till Sverige, och efter många år fick han tll slut vinna den enda av GCS pokalerna  som ännu inte hade hans namn ingraverat – Stort Grattis!! På tredje plats hittade vi Magnus Larsson med 33p.

Segrare 2023 Lars-Ove Roos
2:a plats Tomas Szmida
3:e pris till Magnus Larsson

 

 

 

 

 

 

 

 

Närmast pin på hål nr 4 var Patrik Lindgren och Längsta drive på hål nr 17 vanns hos herrarna av Niclas Holmquist och hos damerna vann Agneta Iredahl.

Nearest to pin Patrik Lindgren
Längsta drivarna Niclas och Agneta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I samband med lunch avhölls GCS årsmöte. I deras frånvaro hedrades KM-pokal vinnaren  Henrik Huitfeldt samt  Sellgren-Valentin vinnarna Marcus och Anna-Karin Gustavsson (för andra året i rad!). Eldon Thule vanns 2023 av Dan Garellick och som Order of Merit vinnare 2023 stod till slut , tack vare andra platsen i Glöggpokalen, Tomas Szmida.

Order of Merit 2023 Tomas Szmida
Dan Garellick Eldon-Thule vinnare 2023

Under den gemensamma lunchen välkomnade vi även vår nya ordförande Elina Yrgård och vi tackade av ordförande Lars-Ove Roos som lämnar Belgien och därmed även styrelseuppdrag i GCS. Klubbens revisor Bo Åmell uppmärksammades också för utfört arbete och Bo fortsätter även 2024 i sin roll.

Tack Lars-Ove !

 

Revisor Bo Åmell

Nu tar vi vinterledigt, men vi är tillbaka 2024 med många trevliga tävlingar på spännande banor!

Glögg är gott #1
#2
#3
Lite kladdigt var det…
Agneta och Gudrun
Intresserad publik